Online acupunctuur

Wil je graag een acupunctuurbehandeling
maar kun je nu even niet naar een acupuncturist toe?

Dat kan!

Tijdens de corona lockdown ben ik gevraagd online consulten te geven en dat is goed bevallen. Lees verder om te ontdekken hoe dat werkt.

Werkwijze online consult

Hoe kun je toch een acupunctuurbehandeling krijgen als je je acupuncturist niet kunt zien?

Online consulten gaan als volgt:

  • Als je voor het eerst een afspraak maakt houden we telefonisch een gratis intake. Hieruit volgt een behandelplan en plannen we het online consult.
  • Hierna stuur ik je de verblijfsnaaldjes toe en zorg dat deze er zijn voor we elkaar online ontmoeten.
    Verblijfsnaaldjes zijn zeer kleine naaldjes die je makkelijk zelf kunt plaatsen. Je plakt ze op het acupunctuurpunt als een kleine pleister.
  • Voor het consult krijg je een link en code toegestuurd. Ik gebruik software die aan alle privacy en veiligheidsnormen voor de zorg voldoet.
  • Tijdens het consult kijk ik met je waar je de naaldjes het beste kunt plaatsen en begeleid ik je in het opplakken.
  • De naaldjes kunnen ongeveer een week blijven zitten.
  • Als je na het consult nog vragen hebt of ergens tegenaan loopt mag je altijd contact met me zoeken, bijvoorbeeld via whatsapp.
  • Het consult is goedkoper dan een behandeling op locatie, namelijk €45,- en wordt net als een fysiek consult bij de meeste aanvullende verzekeringen (gedeeltelijk) vergoed. Dit is afhankelijk van je polis.

Indien je wenst krijg je ook ander advies over hoe om te gaan met je klacht. Vanuit de Chinese geneeskunde kan ik je advies geven over voeding, levensstijl en oefeningen leren zoals acupressuur, verschillende vormen van ademhaling, en mindfulness en meditatie.

Image
Maak een afspraak

Frederic Zolnet is Acupuncturist in Arnhem Zuid en specialiseert zich in de behandeling van burn-out, stress en neurologische klachten zoals pijn, migraine en slapeloosheid.